Domino

Pravidelné akce

DĚTSKÝ KLUB

KLUBÁTKO


Dopolední program plný pohybu, říkanek. Po společném programu je pro děti k dispozici herna, pro doprovod káva a čaj. Rádi bychom vytvořili komunitu, kde bychom si byli vzájemnou inspirací pro nás i naše děti a užili si přitom spoustu zábavy 🙂 Vyzkoušíme si cvičení dětské jógy, hry s montessori prvky a mnoho dalšího.
Program je vhodný pro děti od 1 do 3 let, ale jsou vítané i mladší či starší děti.
Kočárky si můžete zanechat ve vnitřním prostoru v přízemí mezi klubem Amigo a šatnou. Herna se nachází v 1. patře.

FB skupina Domino Klubátko Hronov (aktuální informace, přidejte se k nám, ať vám nic neunikne).

Vstupné: 30 Kč/dospělí (děti jsou zahrnuté v ceně dospělého doprovodu)

Vedoucí: Marková Gabriela.

mob.: 737 469 179

ZDRAVOTNÍ CVIČENÍ 1

ZDRAVOTNÍ CVIČENÍ 2

Cílem kurzu je uvolnit a protáhnout kompletně celý pohybový aparát, se zaměřením na problémové oblasti, naučit se vnímat své tělo, umět ho uvolnit, relaxovat a znovu načerpat potřebnou energii.
Určeno pro ty, kteří trpí bolestmi zad, krční páteře, migrén.

Lektor: Petra Bartoňová, akreditovaný trenér zdravotního cvičení,

mob.: 605 166 466

TAI JI

TAI JI QUAN je tradiční čínské bojové umění, patřící k tzv. vnitřním stylům. Je známo svými komplexními zdravotními účinky. QI GONG jsou systémy cvičení, která harmonizují energetický systém člověka.

Lektor: Petra Bartoňová

mob.: 605 166 466

Jóga v Hronově

čtvrtek odpoledne 17:00 – 18:00

Cena: 120,- Kč za lekci při zakoupení permanentky.

Skupina se otvírá při počtu 8 přihlášených.

Začínáme 1.října.

Srdečně vás zveme na lekce jógy pro dospělé v DDM Domino. Přijďte si užít chvíle klidu a pohody, zlepšit svou fyzickou kondici a podpořit své duševní zdraví.

Naše lekce jsou navrženy tak, aby vyhovovaly všem úrovním, od začátečníků po pokročilé jogíny, také zahrnují širokou škálu stylů a technik, které jsou přizpůsobeny vašim potřebám. Ať už hledáte dynamické cvičení, hlubokou relaxaci nebo meditaci, máme pro vás tu správnou lekci.

Přijďte se k nám připojit a objevte, jak jóga může pozitivně ovlivnit váš život. Těšíme se na vás na našich lekcích jógy pro dospělé!

Lektor: Kateřina Švecová, certifikovaná lektorka jógy a ZTV

mob.:724 262 843

Více info: kacabas1@seznam.cz

ORIENTÁLNÍ TANCE PRO DOSPĚLÉ


Orientální tanec je v poslední době velice oblíbený i v Čechách. Jedná se o zdravý způsob pohybu, který pomáhá předejít zdravotním obtížím. Pravidelný pohyb odbourává přebytečné tuky, snižuje bolesti v zádech. Břišní tanec posiluje bedra, mobilizuje pánevní a břišní oblast. Prospívá tělu i duchu a je vynikající volbou pro všechny, kdo se chtějí těšit ze zdravého a harmonického života. Nezáleží na věku, postavě, ani na talentu.

Lektor: Martina Pastuchová,

mob.: 608 622 715

Rehabilitační cvičení SM systém

Zveme vás na nové cvičení, které bude probíhat v prostorách DDM Domino od října 2024.

Co znamená SM systém?

Je to rehabilitační metoda, která se skládá ze souboru cviků se speciálními lany. Díky tomuto cvičení aktivujete spirální svalové řetězce, které funkčně působí na stabilizaci a mobilizaci páteře. Cvičení SM systému je vhodné pro všechny věkové kategorie, seniory, těhotné, až po sportovce. Funguje i jako optimální kondiční a protahovací cvičení celého těla.

Lektor: Markéta Hrádková,

mob.: 601345896.